Over Van de Werve
Copyright 2014 by Van de Wervel    All Rights reserved    E-Mail: info@VandeWerve.nl
"Hoewel bedrijven erg verschillend lijken is de mens dat in de basis niet. Aandacht voor de capaciteiten en behoeftes van de mensen in de onderneming moet dan ook altijd centraal staan in bedrijfskundige vraagstukken."
Leon van de Werve tijdens het  Healt Valley Event 2014 te Nijmegen
Leon van de Werve (1959) studeerde Werktuigbouwkunde aan de technische universiteit in Delft. Na zijn studie ging hij aan de slag bij Volvo Cars waar hij vier jaar lang botsproeven uitvoerde en meehielp aan de ontwikkeling van modellen als de 400 serie, 850, S en V70 serie.

Later werkte hij voor ondernemingen als Grasso (koeltechniek), verschillende autodealerschappen  en VSN (openbaar vervoer). Hij vervulde daar verschillende directie functies tot hij in 1996 zelfstandig adviseur en interim manager werd.

Zijn kracht ligt in het aanpakken van verbetermogelijkheden en problemen. Daarbij gaat hij problemen nooit uit de weg en rust niet voordat het doel bereikt is. Dat geldt voor saneringen maar net zo voor reorganisaties en personeelsvraagstukken. Zijn enorm brede technische kennis is daarbij een machtig stuk gereedschap.

Als interimmanager is hij onderscheidend op het gebied van leiderschap, daadkracht en perfectionisme. Daarmee kan hij het verschil in uw onderneming maken maar zijn kritische houding zal ook naar de rest van de organisatie gelden.

Leon was onder andere interim directeur voor een TNO laboratorium, projectleider op een olie terminal, hoofd van de typegoedkeurings afdeling van RDW en eindverantwoordelijk voor het onderhoud aan de gehele vloot van NS. Hij was Directeur voor een producent van Medische hulpmiddelen en voor een Onroerend goed maatschappij. In andere opdrachten was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en engineering voor diverse bedrijven. (o.a. NS en Easy Medical Devices)

Naast zijn normale werk was Leon ook gastdocent Management en Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Interim managers van Van de Werve hebben allemaal een vergelijkbaar veelzijdig signatuur wat betreft integriteit, doorzettingsvermogen en drive. Onze specialismen zijn divers.
Onze missie:
Resultaat voor onze klanten.